Extrém vízisportok Magyarországon
2017. április 24. írta: AdrenalinLöket

Extrém vízisportok Magyarországon

Avagy hol próbálhatod ki a Magyarországon a wakeboardot és a vízisít .

 

A wakeboard egy a szörfözés ihlette, extrém sport. Két fajtája van a kötélpályás és a motorcsónakos. A wakeboard atyjának, Jimmy Redmont tekintik, mivel ő volt az aki először kombinálta az addig csak vízisínél használt kötélpályás rendszert a szörfözéssel. 

A wakeboard népszerűsége folyamatosan nő, és kezdi háttérbe szorítani a hagyományos vízisít.

Vízisí és wakeboard pályák Magyarországon szép számmal vannak jelen, minden nagyobb város közelében találhatók. Hazánkban már 20 helyen üzemel kábeles vízisí- és wakeboardpálya. Ezek közül mutatunk be egy párat.

1. Omszk Wakeboard Centrum

A főváros közelében, Budakalászon található 800 méteres és 5 oszlopos vízisí- és wakeboardpálya Az Omszk Wakeboard Centrumban kezdőket is szívesen lát, mivel tanuló órákat is tartanak. Ezalatt oktatók segítségével sajátítják el a vizisíelés, illetve a wakeboardozás alapjait, 25km/h sebességgel. 

Omszk Wakeboard Centrumba egy napijegy 9.500 forintba kerül. Több információt a hivatalos oldalon lehet találni. ITT

omszk_slider-3.jpg

 

2. BambooSziget

A BambooSziget a Balaton déli partján, Siófokon várja a vízi sportok kedvelőit. A pálya 1000 méter hosszú és 5 oszlopos.

Ezen a pályán a a vízisín és a wakeboardon kívül az extrém sport kedvelői kipróbálhatják a wakeskatet, landlockot és kneeboardot.

A BambooSzigetben egy napijegy ára 12.000 forint. A hivatalos oldala ITT található.

elemek.jpg

 

3. Hungarian Westside Cable Park

A Hungarian Westside Cable Park Győrben, az Ikrényi-tavon található. Két pálya is található itt egy haladó és egy tanuló. a haladó pálya 5 szlopos 722 méter hosszú, míg a kezdő szintén 5 oszlopos. de egy kicsivel rövidebb, 621 méter hosszú.

Hungarian Westside Cable Parkba egy napijegy ára 9.500 forint.A hivatalos oldala ITT található.

start_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalinloket.blog.hu/api/trackback/id/tr6812450211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása