Hegeshow- Magyar extrém sportolók
2017. május 15. írta: AdrenalinLöket

Hegeshow- Magyar extrém sportolók

 

 Hegeshow - Professzonális extrém sport műsor!

 
A Hegeshow fellépő csapatot 5 fiatal magyar fiú alkotja, név szerint Kovács Gergő, Süveges András, Szénási Gergely és Hegedűs László, Takács Zoltán. Elmondható róluk, hogy világklasszis és profi sportolók, akiknek a bemutatózás nem csak a munkájukat, hanem a szenvedélyüket is jelenti. Ez teszi lehetővé, hogy a műsorukban olyan egyedülálló és gravitációt meghazudtoló ugrásokat láthat a közönség amikkel máshol nem találkozhat. 

Kovács Gergő

A Hegeshow csapat technikai felelőse! Az ő munkájának köszönhetően tudják a fellépéseiket egy Európai szinten is egyedülálló és színvonalas akadálypályán végrehajtani! Az általa létrehozott elemek képesek Önmagukban is feldobni egy rendezvény külső megjelenését!

Süveges András

Süvi a csapat magyar hangja! A több, mint tíz éves rádiós múltja és speakerként szerzett óriási tapasztalata biztosítja, hogy a legjobb hangulatot teremtsék a bemutatók alatt a rendezvényeken!

Szénási Gergely

Ha valaki jól ismeri a különböző mozgáskultúrákat, akkor az Ő! Amellett, hogy többszörös világbajnoki címet szerzett, jelenleg is az ország egyik legjobb parkour és break versenyzője. Elképesztő látvány amikor az ő szakmaisága az extrém kerékpározással egy műsorban szerepel!
Hegedűs László

Hege a csapat alapító tagja, akit több alkalommal választottak meg Magyarország legsikeresebb kerékpár versenyzőjének. Emellett 14 alkalommal nyert Magyar bajnoki címet, Világbajnokság 8. helyezett és Európa Bajnokság 4.helyezéssel büszkélkedhet. Ő az a versenyző, aki meghívást kapott egy Kínában megrendezésre kerülő élő TV show-ra, amit több, mint 10 millió ember előtt nyert meg.

Takács Zoltán 

Az ország legjobb riderei közé tartozik, akinek az egyik legnagyobb erőssége a magasugrás. Emellett azon kevés riderek egyike, aki képes az extrém kerékpározás egyik legnehezebb részét, a szinkrontriál-t bemutatni. Ennek a lényege, hogy Hegével egyszerre hajták végre ugyanazt a mozdulatsort!

Itt pedig egy videót láthattok a fiúk eszméletlen munkájáról: Hegeshow a Turisztikai Expón

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalinloket.blog.hu/api/trackback/id/tr9812505823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jnagy1489 2017.05.15. 17:05:26

Nagyon ügyesek a srácok, kár hogy ennyire nem értékelik magyarországon ezt a műfajt
süti beállítások módosítása